ebu UMFORMTECHNIK

Cégünk több mint 40 éves tapasztalatával az ipari gépek területén bátran ajánlja az ebu présgépeit, excentergépeit és stancolóit. A német gyártó megbízhatósága, precizitása és megtérülése szinte egyedülálló a piacon. A présgépek teljeskörű szállítását és szervízét vállaljuk, keressen minket bizalommal! Műanyagipari portfóliónkban pedig a legkülönfélébb fröccsöntőgépeket, extrudereket, darálókat is megtalálja, sőt ipari robotokat is talál palettánkon!

C-keret prések

ebu sorozat H

Az öntöttvasból készült C-keret excentrikus sajtolót lyukasztási, hajlítási, domborítási és húzási műveletekhez tervezték, különösképp kézi betöltéshez – de az automatikus működtetése is lehetséges.

Ez a sorozat a költséghatékony megoldás az Ön formázási tevékenységére.

A gép 400-800 kN, valamint 1250-1600 kN nyomóerő tartományban érhető el.

https://www.ebu-umformtechnik.de/en/punching-machine-with-servo-drive.htm

Stancológép szervo meghajtóval

ebu ServoTech

A fémformázó gépekben a termelékenység érdekében kívánatos a rövid ciklusidő. Egy tipikus excentrikus préssel ezt az excentrikus tengely sebességének növelésével érik el. A sebesség növelést azonban lekorlátozzák az egyes munkafázisok speciális követelményei. A speciális húzási, alakváltozási, domborítási és vasalási szakaszok csak akkor működnek megfelel, ha a sebesség korlátozott. Erre a két ellentétes elvárásra csak a nyomóhenger differenciált mozgásával és sebességével lehet megfelelő választ adni.

Az Ebu még 2005-ben mutatta be a szervómeghajtó rendszert, elsőként a német lyukasztóprés-gyártók közül. Azóta is folytatjuk a szervohajtás technológia továbbfejlesztését, és ma már változatos innovatív megoldásokat kínálunk.

ebu Nyomatékmotorok

Minél rugalmasabb a hajtásrendszer, annál változatosabbak a prés beszerelésének és használatának lehetőségei: ennek szem előtt tartásával az ebu UMFORMTECHNIK kibővítette a szabadalmaztatott szervohajtás koncepcióját egy új változatra, és közvetlen hajtást készített a lyukasztó és formáló présekhez. Ez a megoldás azt jelenti, hogy a nyomóhenger mozgása a teljes sajtolási ciklus során egyedileg írányítható, és alkalmazkodni tud a különböző szerszám- vagy alkatrész-igényekhez.

A nagy teljesítményű nyomatékmotorok és a hatékony energiagazdálkodás ötvözése a tökéletes formázási sebességet és a maximális teljesítményt nyújtja.

A ciklusidő lerövidítése érdekében az alsó holtpontban állandó oszcilláló és reciprokáló üzemmód is lehetséges.

A kézikerék lehetővé teszi a szerszámok és a prés érzékeny beállítását próbaüzem esetén.

Kombinált szalagadagoló és egyengető gép

Egyengetési technológia

Kombinált adagoló-egyengető ebu URV

Az univerzális egyengető és szalagadagoló egységek különösen hasznosak, amikor vastagabb szalagokkal és nagyobb szerszámmal dolgozunk (pl. szerkezeti elemek gyártásakor). Előnyösek akkor is, ha az illesztés megszakadhat és csak korlátozott hely áll rendelkezésre.

A CNC-vezérlésű szervohajtás lehetővé teszi az anyag egyidejű egyengetését, továbbítását és pozicionálását.

Intelligens kombináció a legszűkebb terekbe.

A kombinált berendezés rendkívül rövid konfigurációban felépíthető, tekintve hogy elhagyható az adagolóberendezés és az egyengető toldalék között szokásos szalaghurok.

https://www.ebu-umformtechnik.de/en/combined-strip-feeding-and-straightening-machine.htm

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei

Pin It on Pinterest

Share This